Гаряча кров українських дипломатів та їхнє особисте життя: Олеся Ілащук, Павло Клімкін, Всеволод Ченцов, Андрій Дещиця

Нещодавнє призначення посла України в Болгарії змусило подивитися на те, хто ж ці люди, що відстоюють інтереси України на дипломатичному фронті.

 

Питання особистого життя провідних дипломатів цікавлять не лише поціновувачів пліток та світської хроніки. Подружжя топових дипломатів відіграє важливу роль у якісному виконанні ними своїх обов’язків. Дружини голів МЗС і послів постійно беруть участь у різних заходах, вони часто є дуже ефективним каналом донесення інформації чи впливу прийняття тих чи інших рішень. Подружжя міністрів закордонних справ тим більше виконує не тільки протокольну роль. В українській практиці дипломати ж зазвичай блядують.

 

Олеся Ілащук, посол України в Болгарії

 

Олеся Ілащук – нова амбасадорка України у Болгарії.

У Болгарії діє одна з найбільш сильних агентурних мереж росії в Європейському Союзі. Посольство ерефії в Болгарії очолює Елеонора Митрофанова, це кадрова російська дипломатка, яка до того ж керувала «Россотрудічєством». Організацією, яка прикривається культурними проєктами, але насправді пронизана московською агентурою. Та й саме посольство влипало у шпигунські скандали. Болгарія навіть висилала з країни кремлівських дипломатів, які насправді були працівниками спецслужб. А на початку грудня прокуратура Софії розпочала розслідування проти проросійських воєнізованих організацій.

Указ про призначення Олесі Ілащук опублікували на сайті президента. Пані Ілащук не має дипломатичного досвіду, не працювала вона і на держслужбі. Про її життя до призначення – самі запитання.

Хто така Олеся Ілащук? Її офіційної біографії МЗС не опублікувало. У соцмережах до призначення називала себе клінічною психологинею, системно-сімейною терапевткою, гештальт-терапевткою та сексологинею-консультанткою. Також Олеся Ілащук була продавчинею ювелірних виробів на ринку в Чернівцях.

Більшість відео з нею після розголосу у пресі видалили з мережі. А сама Олеся Ілащук створила телеграм-канал і написала там: мовляв, в інтернеті публікують брехливу інформацію про її життя. І робить це якийсь ворог, але імені не назвала.

Олеся Ілащук повідомила: уже стала до дипломатичної роботи. Працює над питаннями, цитата: «оборонного та гуманітарного значення». Відзвітувала: Україна почала отримувати допомогу від Болгарії.

Усі питають, чиєю ж фавориткою є пані Олеся Ілащук. Відповідаємо. Вона є давньою та відданою приятелькою короля чернівецької контрабанди Іллі Павлюка. Ілля Павлюк контролює мінімум 40 табуреток у Верховній Раді.

Деталі про Іллю Павлюка: https://www.pravda.com.ua/articles/2021/02/18/7283826

 

Павло Клімкін, екс-міністр закордонних справ

 

Серед держслужбовців Офісу президента минулих років була знайдена нова на той момент обраниця голови МЗС Марина Михайленко. Як і перша дружина міністра Павла Клімкіна Наталія Клімкіна, його тодішня дружина Михайленко просувалася дипломатичною лінією. Попередню дружину Клімкін кілька років до того відправив працювати до Нідерландів (як жартують у приміщенні МЗС на Михайлівській площі «агітувати на референдумі про асоціацію з ЄС»), а нову дружину поставив керувати виключно важливим напрямком – департаментом зовнішньої політики в адміністрації Петра Порошенка. Можна сказати, трудиться рука об руку з чоловіком. Наприклад, жінка була у складі офіційної української делегації на 70-й Генасамблеї ООН, а ту групу очолював сам Клімкін.

 

у самому міністерстві довгий час пліткували, що справжньою пасією міністра була інша жінка – заступниця міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Лана Зеркаль. У Клімкіна з Зеркаль начебто вже тривалий час був роман, і багато дипломатів щиро вважали її не тільки заступницею Клімкіна за улюбленим для нього напрямом «Європейська інтеграція», а й його особистою оральною дорадницею.

 

Дзеркаль – юристка, вона працювала у Мін’юсті, звідки перейшла на посаду старшого менеджера з корпоративних зв’язків тютюнової компанії «Прилуки». За чутками, пані Зеркаль уже давно у розлученні і в неї дуже близькі стосунки з Клімкіним вже з часів спільної роботи над угодою про асоціацію.

Деталі про жінок Павла Клімкіна: https://apostrophe.ua/article/lime/scandal/2016-04-08/jenyi-klimkina-stali-izvestnyi-skandalnyie-podrobnosti/4232

 

Всеволод Ченцов, представник України при ЄС

 

Про представника України при ЄС Всеволода Ченцова давно ходять чутки. Він був мужчіною огого! Зараз він та його жінка Наталя Мельник з усіх сил намагаються імітувати дружнє подружжя (тому що обоє на другорядних ролях). Хоча всі колеги пам’ятають, як Всеволод Ченцов пірнав у хвилі райського блаженства, коли катав свою коханку на новому BMW GT 640i по Нідерландах, де дороги освітлені навіть уночі та камери фіксують найменші порухи плоті, особливо при перевищенні швидкості. Його формальна жінка Наталя Мельник топила свої запрілі жіночі порухи в чарці. До речі, вона й зараз продовжує мощно пиячити. Та й з свекрухою Наталя ніколи не могла знайти спільної мови.

Деталі про походи Всеволода Ченцова наліво: www.facebook.com/viktor.shlinchak/posts/pfbid02byRx1dGeEQ2drCDwQvVTHqfsuuYifU9rNRoEfLQpHNWZx2sxnLRiBkntkr9FAgJ6l

https://www.facebook.com/kozemyaka/posts/pfbid0P1rK4jZXW6xLYo6P8jHqXm5vyyccxw7GbGAcxrzdBKQk5VopUk7fzEgZaizbs2eSl

 

Андрій Дещиця, екс-голова МЗС, екс-посол України в Польщі

 

Андрій Дещиця є власне святою людиною на тлі українського амурного бомонду. Коли його колеги вдавалися до пестощів випадкових і заздалегідь підкладених німф, пан Дещиця по-спартанські вживав міцні алкогольні напої та робив вигляд, що грає в шахи. Але він також має свої маленькі грішки, і стосуються вони блізості до тещі.

У 2017 році «Наші гроші. Львів» писали, що 71-річна на той момент теща Андрія Дещиці Дарина Шуплат будує приватний будинок на березі озера Задорожнє в Миколаївському районі Львівської області. Для будівництва огородили не лише територію приватних ділянок, а й прибережну смугу, та закрили вільний доступ до води. Закрита частина пляжу на правах суборенди належала громадській організації «Яхт-клуб «Вербіж», одним зі співзасновників якого був шуряк Дещиці Ярослав Шуплат.

Що там у них насправді було з тещею… Хто ж вам скаже!

Деталі про Андрія Дещицю: https://www.dsnews.ua/ukr/dosie/andriy-deshchicya-14022022-450569#section-31